Zakelijk verblijf FAQ

Het park

Voorzieningen

RECEPTIE VILLAPARK EUREKA
Bij Bosvillapark Eureka draait het om natuur, rust en privacy. We houden het graag kleinschalig, terwijl we onze gasten tegelijkertijd zo goed mogelijk van dienst zijn. Dat ziet u ook terug in onze voorzieningen. Bij ons vindt u geen druk restaurant, geen lawaaierig zwembad en ook geen winkel. Het receptiegebouw vormt het hart van het park en daar kunt u terecht voor de nodige gezelligheid, een kopje koffie en iedere ochtend een krantje. U vindt er onder andere:

  • gratis koffie, thee en ranja met koekjes
  • gratis te gebruiken massagestoelen
  • een minibibliotheek vol boeken, tijdschriften, dvd's en spelletjes 
  • kranten en ansichtkaarten
  • informatiefolders

WASRUIMTE

Achter het receptiegebouw bevindt zich de wasruimte. Niet alle villa's beschikken over een eigen wasmachine en droger. Onze gasten die geen eigen wasmachine en droger hebben, kunnen dan terecht in de wasruimte. Met 1 wasmunt (deze zijn te koop bij de receptie) kunt u hier gebruik maken van de wasmachine, droger en strijkplank. 

FIETSVERHUUR

Wist u dat u bij Villapark Eureka ook fietsen kunt huren? Zo hoeft u uw fietsen niet achterop de auto mee te nemen. U kunt bij ons terecht voor gewone fietsen, maar ook e-bikes, tandems, mountainbikes en veel meer. Een overzicht met prijslijst vindt u hier.

VOOR DE KINDEREN

Ook voor de kinderen zijn er genoeg voorzieningen op en rond het park. Zo vindt u in het souterrain van de receptie een grote speelruimte voor de kinderen, inclusief ballenbak met glijbaan! Meer informatie over deze en vele andere speelmogelijkheden vindt u hier:
-
Buiten spelen
-
Binnen spelen

WINKELS, RESTAURANS EN MEER

Wilt u boodschappen doen, even lekker uit eten of een dagje uit? Dan is er in de omgeving genoeg te doen. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum met o.a. een supermarkt en bakkerij ligt op ongeveer 3 kilometer afstand. Een overzicht van restaurants vindt u hier.

Nieuws en aanbiedingen

Omgeving

Omgeving

De omgeving van Bosvillapark Eureka is groen en rustig, maar evengoed gezellig en bruisend.

Lees meer
Last Minutes

Last Minutes

Bekijk hier de leukste en voordeligste last minutes. Boek eenvoudig en snel online!

Lees meer
Nieuws

Nieuws

Het laatste nieuws. Over Bosvillapark Eureka

Lees meer
Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland